Kinderpsycholoog

Drs. Caroline van Beek - Kinderpsycholoog

Mijn naam is Caroline van Beek, gezondheidszorg psycholoog en kinder- en jeugdpsycholoog. Het werken met kinderen vind ik het mooiste en belangrijkste wat er is. Een goede basis als kind maakt je immers sterk en zorgt dat je bent opgewassen tegen alle uitdagingen die nog gaan komen. Ik ben er trots op dat we bij Kinderpraktijk KUBUS met zoveel verschillende kinderdisciplines samen kunnen werken. Samen weet je meer en het kind kan een geïntegreerd aanbod krijgen op een en dezelfde plek.

Ik heb inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring in de kinder- en jeugd psychologie en in de zorg voor heel jonge kinderen met ontwikkelingsproblematiek. Verder zit ik ook in het kernteam van Integrale Vroeghulp in Den Bosch. Met verschillende disciplines denken we mee en adviseren we rondom de hulpvraag van het jonge kind. Hiernaast superviseer ik jongere collega’s met betrekking tot psychodiagnostiek en Kinder- en Jeugdpsychologie.

Samen met Guus en onze tweeling woon ik in Vught. In mijn vrije tijd sport ik graag , tennis en hardlopen en ga ik graag op stap.

Kinderpraktijk KUBUS poppetje 4
Kinderpraktijk KUBUS poppetje 3
Kinderpraktijk KUBUS poppetje 2
Kinderpraktijk KUBUS poppetje 4

© kinderpraktijkkubus.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring |
Kinderfysio voor regio 's-Hertogenbosch (centrum, noord), Vliert en Muntel, Rosmalen en Groote Wielen, Empel, Maaspoort