Kinder EetTeam Den Bosch

Maakt u zich door eetproblemen zorgen over de groei, ontwikkeling en gezondheid van uw kind? Dan kan een behandeling door ons Kinder EetTeam Den Bosch een optie zijn.

Oorzaken

Eet- en drinkproblemen bij jonge kinderen komen veel voor en zijn vaak van tijdelijke aard. De problemen hebben vaak verschillende oorzaken. Soms is er duidelijk sprake van een medische oorzaak, bijvoorbeeld aan de slokdarm, een open gehemelte of een verstoorde ontwikkeling van het aanleren van eten en drinken. Soms spelen gedragsproblemen een rol, maar ook komt het voor dat er geen directe oorzaak aan te wijzen is. Daarom is het belangrijk om een eetprobleem vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. En dit is precies wat wij doen bij Kinder EetTeam Den Bosch!

Zorg op maat

Een prelogopedist, kinderergotherapeut, kinderdiëtist, kinderpsycholoog en/of kinderfysiotherapeut werken nauw samen met een jeugdarts van de GGD en andere artsen; klaar om met het eetprobleem aan de slag te gaan. Wij bieden laagdrempelige, op elkaar afgestemde zorg dichtbij huis met één aanspreekpunt voor ouders, kind en verwijzers. Wij leveren voor ieder kind een uniek opgesteld plan, zorg op maat voor uw kind!

Kinderpraktijk KUBUS poppetje 4
Kinderpraktijk KUBUS poppetje 3
Kinderpraktijk KUBUS poppetje 2
Kinderpraktijk KUBUS poppetje 4

© kinderpraktijkkubus.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring |
Kinderfysio voor regio 's-Hertogenbosch (centrum, noord), Vliert en Muntel, Rosmalen en Groote Wielen, Empel, Maaspoort