Wie zijn wij?

Even voorstellen, wij zijn Rita van de Sande en Marieke de Kort. Samen vormen bij de kern van Kinderpraktijk KUBUS. Om kinderfysiotherapeut te worden, hebben wij ons na de opleiding Fysiotherapie, middels een vier-jarige post HBO opleiding (Master of Pediatric Physical Therapy) gespecialiseerd in het observeren, onderzoeken en behandelen van kinderen.

Na- en bijscholing

We zijn beide opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en hierdoor zijn wij verplicht tot na- en bijscholing. Om verder up to date te blijven van de veranderingen en vernieuwingen met betrekking tot de kinderfysiotherapie, met name in de regio Den Bosch, zijn wij actief in de werkgroep kinderfysiotherapie Den Bosch en omstreken.

Onze kracht

De kracht van Kinderpraktijk Kubus is de samenwerking en de schat aan ervaring, opgedaan bij de kindergeneeskunde van het Jeroen Bosch ziekenhuis of bij de kinderrevalidatie of bij Cello, waar een aantal van de therapeuten gewerkt hebben of nog werken.

Kinderpraktijk KUBUS poppetje 4
Kinderpraktijk KUBUS poppetje 3
Kinderpraktijk KUBUS poppetje 2
Kinderpraktijk KUBUS poppetje 4

© kinderpraktijkkubus.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring |
Kinderfysio voor regio 's-Hertogenbosch (centrum, noord), Vliert en Muntel, Rosmalen en Groote Wielen, Empel, Maaspoort