Diëtisten

Naomi de Werdt - Diëtist

Naomi de Werdt - Diëtist

Ik ben Naomi en ik ben in 2002 afgestudeerd als allround diëtist. Na mijn vierjarige opleiding Voeding en Diëtetiek ben ik als diëtist werkzaam geweest bij een thuiszorgorganisatie. Vanaf november 2013 is een lang gekoesterde droom uitgekomen en heb ik mijn eigen diëtistenpraktijk geopend in ’s-Hertogenbosch en Rosmalen.

Mijn passie en specifieke deskundigheid richten zich vooral op de begeleiding van kinderen van 0-18 jaar en zwangere vrouwen. De basis voor een gezonde voeding en leefstijl wordt immers op jonge leeftijd gelegd.

Mensen coachen en met hen samen werken is wat ik leuk vind. Daarnaast sta ik voor kwaliteit en maatwerk. Soms zijn kleine aanpassingen binnen een eetgewoonte al voldoende voor een goed resultaat.  Als (kinder)diëtist kan ik helpen om praktische keuzes te maken. Bij KUBUS kan ik met de andere zorgverleners optimale zorg voor kinderen realiseren, door het uit diverse invalshoeken benaderen van het probleem.

Ik ben als paramedisch kinderdiëtist lid van het Landelijk Netwerk Kinderdiëtisten, ingeschreven in het Kwaliteits­register Paramedici en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u op werk­dagen contact opnemen met de praktijk.