Geboren, welkom en vertrek

Deel dit bericht op

Sinds juni 22 is er veel gebeurd.

Geboren:

Het mooiste nieuws is dat Tobias, de zoon van Leanne op 14 juli is geboren. Helemaal gezond en een heel mooi, lief mannetje. Jullie zullen meer van hem gaan zien, want hij gaat figureren in filmpjes voor deze site.

Logopedie

Onze logopedist Fleur, die al 7 jaar bij ons werkt, vertrekt omdat ze uitbreiding van uren heeft gekregen bij Atlent kinderrevalidatie. We hebben daar alle begrip voor, maar we missen haar heel erg. Ze kan gelukkig haar werk overdragen aan Marielle Schilham, zij neemt miv 12 september haar werk over. We zijn heel blij met Marielle die weer een hele frisse inbreng zal hebben. Samen met Ine von Berg, pre-logopedist, zal zij het hele spectrum van de logopedie vorm gaan geven.

Fysiotherapie:

Sinds 1 januari 2021 zijn er wat wisselingen geweest. Gelukkig is er nu weer een standvastig team kinderfysio’s. Marlijn Mulder is begonnen in april. Zij heeft de stap gemaakt van een algemene fysiotherapie praktijk naar onze gespecialiseerde kinderpraktijk en we zijn heel blij met haar. Inmiddels is ook Sanne Neijhorst begonnen , zij is voor de iets oudere kinderen, ze heeft vooral ervaring opgedaan in de kinderrevalidatie. In oktober gaat ook Hilde Kos beginnen, een ervaren allround kinderfysiotherapeut. Als eind oktober Leanne er ook weer is, zijn we weer op (meer dan) volle sterkte.

Ergotherapie:

Monique van Driel komt de ergotherapie versterken, zij komt uit de kinderrevalidatie en werkt nu 2 dagen per week bij Kubus.

Alle nieuwe medewerkers zullen zich binnenkort voorstellen op de site.

Met zonder Hulp:

na een half jaar afwezigheid, start Bram van Berkel donderdag 6 oktober de Rots en water training weer. Het zijn eerst proeflessen in het kader van Sjors sportief. Bij belangstelling neem contact op met Bram

Deel dit bericht op
Kinderpraktijk KUBUS poppetje 4
Kinderpraktijk KUBUS poppetje 3
Kinderpraktijk KUBUS poppetje 2
Kinderpraktijk KUBUS poppetje 4

© kinderpraktijkkubus.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring |
Kinderfysio voor regio 's-Hertogenbosch (centrum, noord), Vliert en Muntel, Rosmalen en Groote Wielen, Empel, Maaspoort