MetZonderHulp

Bram van Berkel

Mijn naam is Bram van Berkel en ik woon met mijn vrouw en kinderen in ‘s-Hertogenbosch. Naast genieten van mijn gezin, speel ik graag voetbal, luister ik muziek en speel ik gitaar.

Vanaf 2005 werk ik in het onderwijs. Met veel plezier en passie heb ik 13 jaar een eigen klas gehad. Ondertussen rondde ik opleidingen en cursussen af, vooral op het gebied van bewegen en sociale emotionele ontwikkeling (gymdocent, Motorisch Remedial Teaching, WIsH-trainer, anti-pestcoördinator).

Om mijn horizon te verbreden ben ik in 2018 als invaller begonnen. Binnen de regio zie ik hele mooie dingen op de scholen die ik mag bezoeken. Ook zie ik dat er behoefte is aan individuele aandacht voor het kind. Het welzijn van kinderen is altijd mijn drijfveer geweest. Het is voor mij vanzelfsprekend dat ik me daarin verder heb verdiept de afgelopen jaren.

Coachingsvaardigheden en de opleiding Goldstein waren een verrijking voor mij. Na het voltooien van de opleiding Goldstein, mag ik mijzelf sociale vaardigheidstrainer en trainer boosheidscontrole noemen. Laatstgenoemde is ook bekend onder de naam Agressie Regulatie Training / Aggression Replacement Training (ART).

Ik ben ontzettend blij met mijn afwisselende baan. Werken voor mijn eigen praktijk ‘MetZonderHulp’, lesgeven op verschillende basisscholen in de regio en doceren/trainen op Fontys Hogeschool Pedagogiek en dan nu ook nog een samenwerking met Kinderpraktijk KUBUS.

Kinderpraktijk KUBUS poppetje 4
Kinderpraktijk KUBUS poppetje 3
Kinderpraktijk KUBUS poppetje 2
Kinderpraktijk KUBUS poppetje 4

© kinderpraktijkkubus.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring |
Kinderfysio voor regio 's-Hertogenbosch (centrum, noord), Vliert en Muntel, Rosmalen en Groote Wielen, Empel, Maaspoort